Zuiniger bouwen? Ontdek de voordelen van houtskeletbouw.

Zuiniger bouwen? Ontdek de voordelen van houtskeletbouw.

De voordelen van houtskeletbouw zijn talrijk. Een sterk basis materiaal zorgt voor een sterke woning. Maar hout is niet alleen sterk, het is ook duurzaam. Niet alleen gebruiken we hout uit goed beheerde en gecertificeerde bossen, als je een houten huis bouwt, verspil je ook veel minder energie dan bij een traditioneel bouwproces.

Een traditioneel bouwproces dat trouwens ook veel langer duurt. De muren van een houtskeletbouw isoleren goed en worden niet koud. Bouwen in hout zorgt tevens voor een aangenamer binnenklimaat en dus meer wooncomfort. In de winter voel je in geen tijd een aangename warmte en in de zomer blijft uw huis heerlijk koel. Doordat het houten frame soepel en droog in elkaar wordt gezet, kunnen we veel eerder beginnen met het afbouwen van uw droomhuis.

Met houtskeletbouw wordt uw woning snel, droog en in optimale industriële omstandigheden opgebouwd en in enkele dagen ter plaatse gemonteerd. Het resultaat is minstens zo sterk als bij traditionele woningbouw, met het verschil dat bij houtskeletbouw de bouwperiode aanzienlijk korter is. Met deze manier van huizen bouwen hebben we al meer dan 60 jaar ervaring en hebben we ook tal van tevreden klanten bediend.Het grote voordeel vandaag van houtskeletbouw ligt wellicht in het lage energieverbruik van uw woning.

U bespaart aanzienlijk op uw verwarmingskosten, waardoor er meer budgettaire ruimte is voor de afwerking van uw woning. Meer waarde en minder geld, dat is het gevolg van houtskeletbouw.Met een houtskeletbouw woning van Kijk&Bouw geniet u oprecht van energiezuinig en milieuverantwoord wooncomfort. 

Wenst u nog meer te weten over de voordelen van houtskeletbouw?

Ga in gesprek met één van onze productspecialisten:

    [dynamictext dynamicname "CF7_get_custom_field key=’_location'” ]    test