Waarom Kijk & Bouw?

 

Vandaag de dag heb je de keuze uit veel verschillende bouwbedrijven die zich specialiseren in houtskeletbouw. Kijk & Bouw is echter de ideale partner voor jouw duurzame en ecologische droomwoning. Eerst en vooral beschikken we over 60 jaar aan onschatbare ervaring. Dat maakt al veel verschil aangezien we doorheen die jaren onze methodes steeds konden blijven op punt stellen. Zo kunnen we jou vandaag een optimale service bieden voor het beste budget.

Vanuit onze hoofdzetel in Menen coördineren we projecten over het hele land en zorgen we voor jouw droomwoning in houtskelet. Bij ons kies je voor altijd dat ietsje:

Innovatiever:

Doordat we het frame van jouw woning in een droge, beschermde omgeving bouwen, gaat het bouwproces sneller. Daarnaast zetten we ook volop in op automatisatie en werken we dus heel gestandaardiseerd.
Meer info over innovatiever bouwen

Natuurlijker:

Kijk & Bouw zet maximaal in op een van natuurlijkste materialen die er bestaan: hout. Het zorgt immers voor een aangenaam en natuurlijk binnenklimaat. En via herbebossingsprogramma’s wordt het gebruikte hout meteen opnieuw aangeplant.
Meer info over natuurlijker bouwen

Duurzamer:

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Dat beseffen wij ook en daarom zorgen we dat jij duurzaam woont. Onze huizen hebben standaard zonnepanelen en isoleren van nature perfect.
Meer info over duurzamer bouwen

Lichter:

Kijk & Bouw belooft je een houtskelet dat licht en stevig is. Bovendien ademt jouw woning meer dan een traditionele en woon je dus gezonder.
Meer info over lichter bouwen

Budgetvaster:

Wij beloven je van bij het begin een vaste prijs, zonder verrassingen. Jouw budget is immers heilig en dat beseffen we maar al te goed.
Meer info over budgetvaster bouwen

Persoonlijker:

Jouw houtskeletwoning laten afwerken volgens jouw smaak en met de materialen van jouw keuze? Wij zorgen ervoor, allemaal binnen jouw budget.
Meer info over persoonlijker bouwen

West-Vlaams bouwbedrijf

 

Een rustige woning te koop in Menen, Hooglede, Houthulst, Zulte of Tielt? Als West-Vlaamse onderneming hebben we modelwoningen te koop in dergelijke rustige, landelijke gemeentes. Maar ook buiten West-Vlaanderen hebben we voor jou houtskelet woningen van Kijk & Bouw. Zo vind je onze woningen ook in de rustige Denderstreek en zelfs tot in Arendonk, Boom of Heist-op-den-Berg.

Kijk & Bouw heeft dus woningen te koop op verschillende plaatsen in België. Die plaatsen voor onze projecten kiezen we zorgvuldig uit. Zo gaan we op zoek naar plaatsen die centraal gelegen, maar toch rustig zijn. Verder speelt ook kindvriendelijkheid een grote rol aangezien je een woning koopt voor de toekomst. Als laatste criteria kijken we ook of de bouwmogelijkheden in de regio ruim genoeg zijn en willen we voor jou de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Maar als flexibele bouwonderneming bouwen we ook een houtskeletwoning op de bouwgrond die jij zelf al gekocht had. Sterker nog, jij bepaalt samen met onze experten hoe die woning eruitziet en met welke materialen die wordt afgewerkt. Daarnaast kunnen wij ook voor jou op zoek gaan naar bouwgrond om je droomwoning te bouwen. We hebben een uitgebreid netwerk aan makelaars en adviseurs die in een oogwenk de perfecte grond gevonden hebben.