Waarom Kijk & Bouw?

 

Tegenwoordig kunt u kiezen uit vele bouwbedrijven die gespecialiseerd zijn in houtskeletbouw. Kijk & Bouw is de ideale partner voor uw duurzame en ecologische droomwoning. Allereerst hebben we 60 jaar onschatbare ervaring. Het maakt veel uit, aangezien we onze methodes al die jaren hebben kunnen verfijnen. Zo kunnen we u vandaag de dag een optimale service bieden voor het beste budget.

West-Vlaams bouwbedrijf

Rustige woning te koop in Menen, Hooglede, Houthulst, Zulte of Tielt? Als West-Vlaamse bouwonderneming bieden we modelwoningen te koop aan in zulke rustige landelijke gemeenschappen. Maar ook buiten West-Vlaanderen hebben wij voor u vakwerkhuizen van Kijk & Bouw. Ook in de rustige omgeving van Dender en zelfs tot in Arendonk, Boom of Heist-op-den-Berg vindt u onze woningen.

Kijk & Bouw heeft dan ook op verschillende locaties in België woningen te koop. We kiezen zorgvuldig de locaties van onze projecten. Zo zijn we op zoek naar plekken die centraal gelegen zijn, maar toch rustig. Ook speelt kindvriendelijkheid een grote rol aangezien u een huis koopt voor de toekomst. Als laatste criterium kijken we ook of de bouwmogelijkheden in de omgeving voldoende zijn en willen we voor u de beste prijs / kwaliteit verhouding.

Maar als flexibel bouwbedrijf bouwen wij ook een houtskeletbouwwoning op de bouwkavel die je zelf al hebt gekocht. Sterker nog, u bepaalt samen met onze experts hoe deze woning eruitziet en met welke materialen deze wordt afgewerkt. Daarnaast kunnen wij ook voor u op zoek gaan naar bouwgrond om het huis van uw dromen te bouwen. We hebben een uitgebreid netwerk van makelaars en adviseurs die in een oogwenk de perfecte pitch hebben gevonden.

Vanuit ons hoofdkantoor in Menen coördineren wij projecten door het hele land en zorgen voor uw droomhuis in houtskeletbouw. Bij ons kies je altijd voor dat kleine ding:

Innovatiever:

Doordat wij het frame van uw woning in een droge en beschermde omgeving bouwen, gaat het bouwproces sneller. Daarnaast zetten wij ook volop in op automatisering en werken daarom zeer gestandaardiseerd.
Meer informatie over meer innovatieve constructies.

Natuurlijker:

Kijk & Bouw maakt maximaal gebruik van een van de meest natuurlijke materialen die er zijn: hout. Het zorgt immers voor een aangenaam en natuurlijk binnenklimaat. En dankzij herbebossingsprogramma’s wordt het gebruikte hout onmiddellijk opnieuw aangeplant.
Meer informatie over natuurlijker bouwen.

Duurzamer:

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Daar zijn wij ons ook van bewust en daarom zorgen wij ervoor dat u duurzaam leeft. Onze woningen zijn standaard voorzien van zonnepanelen en isoleren van nature perfect.
Meer informatie over duurzaam bouwen.

Lichter:

Kijk & Bouw belooft je een licht en stevig houten frame. Bovendien ademt uw huis meer dan een traditioneel huis, waardoor u gezonder leeft.
Meer informatie over de lichtere constructie.

Budgetvaster:

We beloven u vooraf een vaste prijs, geen verrassingen. Uw budget is tenslotte heilig en wij beseffen het maar al te goed.
Meer informatie over budgetvaster bouwen.

Persoonlijker:

Is uw houten kozijnhuis afgewerkt naar uw smaak en met de materialen van uw keuze? Wij zorgen ervoor, allemaal binnen uw budget.
Meer informatie over meer persoonlijke constructie.

test