Sleutel op de deur

Sleutel op de deur

Wat is een sleutel op de deur?

Wanneer je een sleutel aan de deur bouwt, is 1 bedrijf volledig verantwoordelijk voor alle afwerking van je woning. Van eerste planning tot ruwbouw tot en met de allerlaatste afwerking, 1 bouwbedrijf verzorgt het gehele traject. Het scheelt u als klant veel kopzorgen. Met een sleutel tot de deur is er immers geen eindeloze zoektocht naar een architect of het vergelijken van eindeloze aanbiedingen. Bovendien heb je niet de stress om zo’n belangrijk project te coördineren.

In België wordt geschat dat tot 40% van de nieuwe woningen volgens deze formule wordt gebouwd. Het budget en de ecologische prestatie van een woning worden steeds belangrijker factoren. Hierdoor kiezen steeds meer mensen voor projecten waarbij ze het gehele bouwproces uitbesteden.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van een turnkey-service?

Het werken met turnkey-bedrijven heeft dan ook veel voordelen. Zoals we hierboven al zeiden, heb je minder stress en zorgen. Daarnaast is er ook nog het voordeel dat je als klant maar één aanspreekpunt hebt. Het bouwbedrijf zorgt voor alle coördinatie en voor al uw vragen kunt u bij hen terecht.

Daarnaast wordt bij een turnkey project ook de totaalprijs veel eerder vastgesteld dan bij een traditioneel bouwproject. Daarnaast kan het bouwbedrijf ook een zeer goede inschatting maken van de exacte duur van de werkzaamheden. Als klap op de vuurpijl ben je ook nog wettelijk beschermd. Immers, als je een sleutel aan de deur bouwt, is het bouwbedrijf verplicht om je huis hoe dan ook volgens de afspraken af ​​te werken.