Hooglede

Nieuwbouwproject Hooglede

Registreer u voor download

Ik ontvang graag de nieuwsbrief

Wonen inHooglede

Welkom in de mooie gemeente Hooglede

De mooie gemeente Hooglede bevat alle troeven van een warme woonkern. U woont er rustig, maar tevens centraal met een vlotte bereikbaarheid en dit op een boogscheut van Roeselare en Kortrijk.

De situering van het kavel houdt rekening met de veiligheid van uw kinderen. Winkels, scholen en leuke restaurantjes kunt u vlak in de buurt ontdekken.

Deze prachtige nieuwbouw woningen in Hooglede op slechts enkele meters van het centrum.

Te koop

Deze rustige verkaveling is ideaal gelegen voor mensen die in een rustige, kindvriendelijke straat wensen te wonen, vlakbij scholen en alle openbare voorzieningen.

Kijk & Bouw biedt 12 loten voor open, halfopen en gesloten bebouwing. Aan de verbindingsweg voorzien we een kleinschalig appartementsgebouw.

De vermelde prijzen voor de halfopen en gesloten bebouwing omvatten bouwgrond + ruime sleutel- op-de-deur woning (incl. aankoopkosten).

De prijzen voor de open bebouwing zijn enkel de grondprijzen inclusief kosten. De woningen zijn uit te werken volgens ontwerp.

Geïnteresseerd in deze één van deze nieuwbouw woningen in Hooglede? Informeer u nu en ontdek de verschillende mogelijkheden.

U ontvangt als eerste alle informatie over deze verkaveling.

Belangrijke info

Prachtige energiezuinige nieuwbouw woningen.
Drie ruime slaapkamers.
Vlakbij het centrum.
Rustige – kindvriendelijke omgeving.

Contact

Heb je interesse of wil je een vraag stellen?
Contacteer ons gerust.

LastenboekDetailprijs grond + woning alle kosten inbegrepenVrijblijvende afspraakBezoek ter plaatse