Bouwpromotor

 

De gedroomde betrouwbare partner? Dat moet Kijk & Bouw zijn. Wij werken niet enkel voor particulieren, maar ook voor professionelen, ook voor u als bouwpromotor. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we de nodige expertise opgebouwd om nieuwbouwprojecten met sleutel-op-de-deur, appartementsgebouwen en vakantiedorpen tot een goed einde te brengen. Als bouwpromotor draagt u immers een grote verantwoordelijkheid bij dergelijke projecten.

U kunt bij Kijk & Bouw dan ook terecht voor het hele bouwproces, van de aanlevering van het houtskelet tot de bouw en oplevering van volledige woningen of appartementen. Onze ervaring en expertise garanderen een vlotte afhandeling van uw project. Met ons samenwerken levert u dan ook enkel voordelen op.

Zo neemt Kijk & Bouw als partner het hele proces in handen. Dat scheelt u als coördinator een hoop stress en werk. Van de eerste tekening op het plan tot de laatste steen, wij zorgen ervoor dat alles op tijd en binnen het budget afgeleverd wordt. Tegelijkertijd verloopt het hele bouwproces ook sneller en efficiënter. Dat komt zowel dankzij de voordelen van houtskeletbouw als onze ervaring. Zo worden bij houtskeletbouw belangrijke onderdelen zoals de dragende structuur en de wanden op voorhand op een droge, veilige plaats gemaakt. Zo is er minder kans op schade door bijvoorbeeld slecht weer en neemt het bouwproces minder tijd in beslag. Vervolgens transporteren we alles uitermate veilig en efficiënt naar de werf waar we alle elementen met de grootste zorg in elkaar zetten.

Daarnaast vergroot u ook uw financieel voordeel door samen te werken met 1 professionele en transparante partner. Wij houden ons aan het vooropgestelde budget zodat u met 100% zekerheid weet waar u voor staat en te allen tijde het overzicht over uw bouwproject bewaart. Kijk & Bouw, dat is een partner om op te bouwen.

Wilt u partners worden?

Na het invullen van onderstaand contactformulier, nemen wij contact met u op!

    [dynamictext dynamicname "CF7_get_custom_field key=’_location'” ]
    test