Aannemer

Kijk & Bouw is een betrouwbare partner, niet enkel voor particulieren, maar ook voor professionelen. Wij zijn een partner waar aannemers op kunnen bouwen dankzij onze doorgedreven expertise in nieuwbouwprojecten met sleutel-op-de-deur, appartementsgebouwen en vakantiedorpen. Op zoek naar een partner die een efficiënt en kwalitatief bouwproces garandeert? Bij Kijk & Bouw vindt u wat u zoekt.

Wij nemen immers het hele bouwproces voor onze rekening, van de aanlevering van het houtskelet over dakspanten tot de bouw en oplevering van totale woningen. Wij hebben het vakmanschap en de ervaring om zowel grote als kleine nieuwbouwprojecten tot een goed einde te brengen.

De voordelen van een samenwerking met Kijk & Bouw spreken voor zich. Doordat wij het hele bouwproces in handen nemen, scheelt dat voor u al een hoop werk en moeite. Bovendien garanderen we ook een tijdige afwerking binnen budget. De voordelen van houtskeletbouw laten ons immers toe om efficiënter te werken dan conventionele bouwfirma’s. De wanden en het houtskelet bouwen we namelijk in ons eigen, afgesloten atelier, afgeschermd van vocht en schadelijke weersomstandigheden. Nadien zetten we die onderdelen dan vlot in elkaar gezet worden op de werf. Met de ervaring van een toegewijde partner als Kijk & Bouw komt uw project gegarandeerd tot een goed einde.

Naast onze expertise en ervaring, haalt u ook op financieel vlak voordeel uit een samenwerking met 1 professionele en transparante partner. Het vooropgestelde budget, daar waken we over zodat u op beide oren slaapt. Kijk & Bouw, dat is een partner om op te bouwen.

Wilt u partners worden?

Na het invullen van onderstaand contactformulier, nemen wij contact met u op!

    [dynamictext dynamicname "CF7_get_custom_field key=’_location'” ]
    test