Wie bent u?

Bouwpromotor:

De gedroomde betrouwbare partner? Dat moet Kijk & Bouw zijn. Wij werken niet enkel voor particulieren, maar ook voor professionelen, ook voor u als bouwpromotor. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we de nodige expertise opgebouwd om nieuwbouwprojecten met sleutel-op-de-deur, appartementsgebouwen en vakantiedorpen tot een goed einde te brengen. Als bouwpromotor draagt u immers een grote verantwoordelijkheid bij dergelijke projecten.

U kunt bij Kijk & Bouw dan ook terecht voor het hele bouwproces, van de aanlevering van het houtskelet tot de bouw en oplevering van volledige woningen of appartementen. Onze ervaring en expertise garanderen een vlotte afhandeling van uw project. Met ons samenwerken levert u dan ook enkel voordelen op.

Aannemer:

Kijk & Bouw is een betrouwbare partner, niet enkel voor particulieren, maar ook voor professionelen. Wij zijn een partner waar aannemers op kunnen bouwen dankzij onze doorgedreven expertise in nieuwbouwprojecten met sleutel-op-de-deur, appartementsgebouwen en vakantiedorpen. Op zoek naar een partner die een efficiënt en kwalitatief bouwproces garandeert? Bij Kijk & Bouw vindt u wat u zoekt.

Wij nemen immers het hele bouwproces voor onze rekening, van de aanlevering van het houtskelet over dakspanten tot de bouw en oplevering van totale woningen. Wij hebben het vakmanschap en de ervaring om zowel grote als kleine nieuwbouwprojecten tot een goed einde te brengen.

 

Wilt u partners worden?

Na het invullen van onderstaand contactformulier, nemen wij contact met u op!

    [dynamictext dynamicname "CF7_get_custom_field key=’_location'” ]
    test