Altijd dat ietsje persoonlijker

Een houtskeletbouwwoning van Kijk & Bouw is altijd iets persoonlijker. De woning wordt volledig op uw maat ontworpen. Met maatwerk bedoelen we niet alleen het ontwerp of de afwerking, maar ook het budget. Hoe doen we dat precies? Door naar uw wensen te luisteren en deze binnen uw budget te ontwikkelen. Uw wensen en verwachtingen voor uw vakwerkhuis staan ​​centraal. Op ons kunt u rekenen!

Uw persoonlijke projectmanager staat u vanaf het begin altijd bij met raad en daad. Geen paniek, zodat u zelf niets hoeft te doen. Samen bespreek je al je persoonlijke wensen en zie je hun effecten. Voor uw vragen, twijfels en zorgen kunt u altijd op ons rekenen! Nooit meer hout vasthouden zodat uw droomhuis geen nachtmerrie wordt. U kunt rekenen op onze expertise tot en met de afwerking van uw houtskeletbouwwoning op maat.

Zelfs als u met een projectmanager werkt, neemt u zelf de controle over uw gepersonaliseerde woning. Wilt u uw huis afmaken met de materialen die u kiest? Die droomkeuken waar je al zo lang over nadenkt? Of die super comfortabele woonkamer waar je helemaal tot rust komt? Alles is mogelijk in uw eigen vakwerkhuis! En het beste van alles? Alles is mogelijk binnen het budget dat u persoonlijk heeft gereserveerd voor uw droomhuis in houtskeletbouw.

Met andere woorden, uw eigen huis is vrijheid. De vrijheid om van uw huis een echt thuis te maken met de afwerking en materialen die u wenst. De vrijheid om uw volledige huis met houten frame op maat te laten bouwen volgens uw budget, zonder verrassingen.