afbeelding schoen staat voor persoonlijker bouwen

Altijd dat ietsje persoonlijker

Een houtskeletbouwwoning van Kijk & Bouw is altijd ietsje persoonlijker. De woning wordt volledig op jouw maat ontworpen. Met maatwerk bedoelen we niet alleen het ontwerp of de afwerking, maar ook het budget. Hoe doen we dat precies? Door naar jouw wensen te luisteren en die binnen jouw budget te ontwikkelen. Jouw wensen en verwachtingen voor je vakwerkhuis staan ​​centraal. Op ons kan je rekenen!

Jouw persoonlijke projectmanager staat je vanaf het begin altijd bij met raad en daad zodat je zelf niets hoeft te doen. Samen bespreek je al je persoonlijke wensen en zie je hun effecten. Voor al je vragen, twijfels en zorgen kan je altijd op ons rekenen! Nooit meer hout vasthouden zodat je droomhuis geen nachtmerrie wordt. Je rekent op onze expertise tot en met de afwerking van jouw houtskeletbouwwoning op maat.

Zelfs als je met een projectmanager werkt, neem je zelf de controle over jouw gepersonaliseerde woning. Wil je jouw huis afmaken met de materialen die jij kiest? Die droomkeuken waar je al zo lang over nadenkt? Of die super comfortabele woonkamer waar je helemaal tot rust komt? Alles is mogelijk in je eigen vakwerkhuis! En het beste van alles? Alles is mogelijk binnen het budget dat jij persoonlijk hebt gereserveerd voor jouw droomhuis in houtskeletbouw.

Met andere woorden, je eigen huis is vrijheid. De vrijheid om van je huis een echte thuis te maken met de afwerking en materialen die jij wenst. De vrijheid om jouw volledige huis met houten frame op maat te laten bouwen volgens jouw budget, zonder verrassingen.

test