Kijk & Bouw

Kijk & Bouw Altijd dat ietsje persoonlijker bouwen

Een houtskeletwoning van Kijk&Bouw is altijd dat ietsje persoonlijker. De woning wordt namelijk volledig op uw maat ontworpen. Met maatwerk bedoelen we ook niet enkel het ontwerp of de afwerking, maar ook het budget. Hoe we dat precies doen? Door naar uw verlangens te luisteren en ze volledig binnen uw budget uit te werken. Uw wensen en verwachtingen voor uw houtskeletwoning staan centraal. Op ons kunt u bouwen!

Van in het prille begin staat uw persoonlijke projectleider u steevast bij met raad en daad. Geen paniek, u hoeft dus niks op eigen houtje te doen. Samen overloopt u al uw persoonlijke wensen en bekijkt u de uitwerkingen ervan. Bij vragen, twijfels en bedenkingen kunt u steeds op ons rekenen! Gedaan met hout vasthouden dat uw droomwoning geen nachtmerrie wordt. Tot en met de afwerking van uw gepersonaliseerde houtskeletwoning kunt u rekenen op onze expertise.

Ook al werkt u samen met een projectleider, voor uw gepersonaliseerde woning neemt u zelf het roer in handen. U wilt uw huis graag afwerken met de materialen die u kiest? Die droomkeuken die u al zo lang voor ogen heeft? Of die supergezellige woonkamer waar u helemaal tot rust komt? In uw eigen houtskeletwoning kan het allemaal! En het beste van heel dit verhaal? Het kan allemaal binnen het budget dat u persoonlijk heeft voorzien voor uw droomwoning in houtskelet.

Kijk & Bouw

Uw eigen huis, dat is met andere woorden vrijheid. De vrijheid om van uw huis een echte thuis te maken met de afwerking en de materialen die u wilt. De vrijheid om heel uw gepersonaliseerde houtskeletwoning te laten bouwen binnen uw budget, zonder verrassingen.

Kijk & Bouw