Kijk & Bouw

Kijk & Bouw Altijd dat ietsje natuurlijker bouwen

Bij Kijk & Bouw hebben we een hart voor de natuur. Vandaar dat we ook werken met een van de natuurlijkste producten die er zijn: hout. Maar daar stopt het voor ons niet. Naast natuurlijk bouwen, willen we uiteraard ook dat u natuurlijk kunt wonen. En daar zorgen we voor doorheen het ganse bouwproces!

Om te beginnen verzekeren we ons ervan dat al het hout dat we gebruiken opnieuw wordt aangeplant via herbebossingsprogramma’s. Die programma’s zorgen ervoor dat in beheerde Europese bossen steeds meer bomen worden aangeplant dan er verdwijnen. Uit het juiste hout pijlen, of beter gezegd, huizen maken? Dat doet Kijk & Bouw als de beste. We kunnen immers enkel beweren dat we groen bouwen als we ook zelf aan groenbouw doen. We practice what we preach! Op die manier blijven we allemaal door de bomen het bos zien en kunt u uiterst milieubewust wonen!

Onze houtskeletwoningen zijn niet alleen energiezuinig en duurzaam, we zorgen er ook voor dat u zorgeloos geniet van hernieuwbare energie. We installeren namelijk standaard zonnepanelen op elke woning die we afleveren. Op die manier zetten we onze woningen wat meer in het zonnetje. Bovendien is uw houtskeletwoning ook binnenin een groene en natuurlijke woning. Zo is het binnenklimaat veel beter en natuurlijker door het gebruik van hout in plaats van beton of steen. Houtskeletwanden voelen namelijk nooit koud aan. Daarnaast stijgt ook de luchtkwaliteit in uw groene woning aangezien hout zuurstof afgeeft en koolstof opneemt. Als laatste wordt door het hout ook de luchtvochtigheidsgraad in huis veel natuurlijker geregeld aangezien hout vochtigheid opneemt en het ook terug afgeeft

Kijk & Bouw

Kortom, in een houtskeletwoning woont u groen en aangenaam. Meer nog, u woont in een natuurlijk huis, gebouwd met een natuurlijk materiaal dat zorgt voor de ideale leefomgeving! Uw droomwoning wordt bij ons uit het juiste, natuurlijke hout gesneden! Vraag nu onze brochure aan met alle voordelen van bouwen met Kijk & Bouw!

Kijk & Bouw