afbeelding blad staat voor natuurlijker bouwen

Altijd dat ietsje natuurlijker

Bij Kijk & Bouw hebben we hart voor de natuur. Daarom werken we ook met een van de meest natuurlijke producten die er zijn: hout. Maar daar houdt het voor ons niet op. Naast natuurlijk bouwen, willen we ook dat je natuurlijk kunt leven. En wij zorgen ervoor tijdens het bouwproces!

Om te beginnen zorgen we ervoor dat al het hout dat we gebruiken wordt herplant via herbebossingsprogramma’s. Die programma’s zorgen ervoor dat er steeds meer bomen worden aangeplant in Europees beheerde bossen dan er verloren gaan. Van het juiste hout pijlen, of liever huizen, maken? Kijk & Bouw doet dat als de beste. We kunnen immers niet zeggen dat we groen bouwen als we zelf niet aan groenbouw doen. We practice what we preach! Zo blijven we allemaal door de bomen het bos zien en woon je extreem milieuvriendelijk!

Onze houtskeletbouwwoningen zijn niet alleen energiezuinig en duurzaam, we zorgen er ook voor dat je zorgeloos geniet van duurzame energie. Op elke woning die we afleveren plaatsen we standaard zonnepanelen. Zo zetten we onze huizen in het zonnetje. Daarnaast is jouw vakwerkhuis ook van binnen een groen en natuurlijk huis. Zo is het binnenklimaat veel beter en natuurlijker dankzij het gebruik van hout in plaats van beton of steen. Houtskeletbouwwanden zijn nooit koud. Bovendien neemt de luchtkwaliteit in jouw groene woning ook toe naarmate het hout zuurstof afgeeft en koolstof opneemt. Ten slotte regelt hout ook de luchtvochtigheid in huis veel natuurlijker doordat hout vocht opneemt en afgeeft.

Kortom, je woont groen en prettig in een vakwerkhuis. Daarnaast woon je in een natuurlijk huis, gebouwd met natuurlijk materiaal wat de ideale woonomgeving biedt! Jouw droomhuis wordt bij ons uit het juiste natuurlijke hout gesneden! Vraag nu onze brochure aan met alle voordelen van bouwen met Kijk & Bouw!

test