Altijd dat ietsje lichter bouwen

Huizen met een houtskelet hebben veel voordelen. Maar een van de grootste is volgens ons toch dat ze lichter zijn dan hun tegenhangers terwijl ze even stevig blijven. Ook dat is immers de kracht van hout. Een stevig en natuurlijk materiaal dat uw huis niet nodeloos zwaar maakt. Ontdek hieronder de voordelen van een lichte maar stevige houtskeletwoning.

Door het houtskelet hebben onze woningen een veel lichtere structuur dan hun conventionele tegenhangers. Die lichtere structuur wordt door onze vakmensen met de nodige zorg en toewijding in elkaar gezet op de werf. En dat alles op enkele dagen tijd. We gaan er echter niet licht over. Een houtskeletwoning zetten we steeds volgens onze hoge en strenge standaarden in elkaar. Zo geniet u zonder zorgen van licht wooncomfort in een op maat gemaakte woning.

Bij de lichtere structuur van onze houtskeletwoningen komen natuurlijk ook dunnere muren kijken. En dat is goed. Dunnere muren halen bijvoorbeeld energetisch een beter resultaat dan traditionele muren. Hout is van nature namelijk een zeer goed isolerend product waardoor u eenvoudiger het vereiste E-peil haalt. ‘s Winters is uw woning daardoor sneller warm, terwijl het in de zomer ook makkelijker lekker koel blijft op warme dagen. De houten muren ademen natuurlijk ook makkelijker en zorgen daarom voor een betere luchtkwaliteit.

Meer binnenruimte is een ander voordeel van de lichtere structuur en dus ook de dunnere muren. Voor hetzelfde budget als een traditionele woning krijgt u dus meer plaats. Waar andere bouwfirma’s wel eens gebakken lucht verkopen, koopt u bij Kijk & Bouw meer ruimte voor dezelfde prijs. U droomt toch ook van een stevig en duurzaam huis waar u alle ruimte heeft? Dan is een houtskeletwoning dé oplossing. Want een huis van Kijk & Bouw is toch altijd dat ietsje lichter.