Kijk & Bouw

Kijk & Bouw Altijd dat ietsje innovatiever bouwen

Kiezen voor Kijk & Bouw, da’s kiezen voor innovatie. Een woning met een houtskelet heeft namelijk al een paar stevige stappen voor op haar tegenhangers in steen en beton. Die stappen vindt u terug in het bouwproces, maar ook in de afwerking. Ontdek hieronder de voordelen en draag ook uw steentje bij aan een innovatievere manier van wonen.

Eerst en vooral worden onze woningen in houtskeletbouw samengesteld in een beschermde omgeving. Dat wil zeggen dat wij uw droomhuis bouwen in een droge en afgesloten setting waarin we zo snel mogelijk kunnen werken. Die snelheid is trouwens een andere innovatieve troef van woningen in houtskeletbouw. Terwijl het toch ettelijke maanden duurt om een conventioneel huis te bouwen, is een huis in houtskeletbouw klaar in een tiental dagen. Gedaan dus met hout vasthouden voor de aflevertermijn.

Mag het nog wat innovatiever? Ons productieproces is ook sterk geautomatiseerd waardoor we de foutenmarge zo klein mogelijk houden. U kunt met andere woorden op uw beide oren slapen in uw nagelnieuwe droomwoning. Naast automatisatie verloopt onze productie ook erg gestandaardiseerd. Alle belangrijke waarden van uw houtskeletwoning worden nauwkeurig uitgemeten: zowel de stabiliteit als de luchtdichtheid en de isolatiewaarde. U kunt er dus vanop aan dat we geen luchtkastelen bouwen, maar degelijke, betrouwbare huizen waarvan u een gezellige thuis kunt maken.

Kijk & Bouw

We zeiden het al, onze houtskeletwoningen zijn uitermate luchtdicht. Hoe we dat doen? Eerst en vooral door ervoor te zorgen voor goed gecontroleerde ventilatie. Ten tweede is hout natuurlijk ook op zich een goed isolerend product. Dat zorgt allemaal voor een optimale luchtkwaliteit in uw houtskeletwoning. Zoals u ziet, laten we in het bouwproces een innovatieve, frisse wind waaien die toch niet uw huis binnenkomt. Voor een innovatieve woning zijn wij uw rots in de branding.

Kijk & Bouw