Altijd een beetje innovatiever bouwen

Kiezen voor Kijk & Bouw is kiezen voor innovatie. Een vakwerkhuis is zijn tegenhangers in steen en beton al een paar stappen voor. Deze stappen vind je in het bouwproces, maar ook in de afwerking. Bekijk de voordelen hieronder en draag ook bij aan een meer innovatieve manier van leven.

Onze houtskeletbouwwoningen worden allereerst in een beschermde omgeving gemonteerd. Dit houdt in dat wij het huis van uw dromen bouwen in een droge en gesloten omgeving waarin wij zo snel mogelijk kunnen werken. Deze snelheid is een ander innovatief voordeel van vakwerkhuizen. Hoewel het nog enkele maanden duurt om een ​​conventioneel huis te bouwen, is een vakwerkhuis in tien dagen klaar. Zo hoef je tijdens de levertijd niet meer aan het hout te hangen.

Zou het iets innovatiever zijn? Bovendien is ons productieproces sterk geautomatiseerd, waardoor we de foutmarge zo klein mogelijk houden. Met andere woorden, u kunt heerlijk slapen in uw gloednieuwe droomhuis. Naast automatisering is onze productie ook erg gestandaardiseerd. Alle belangrijke waarden van uw houtskeletbouwwoning worden nauwkeurig gemeten: stabiliteit, luchtdichtheid en isolatiewaarde. U kunt er dus zeker van zijn dat wij geen luchtkastelen gaan bouwen, maar sterke en betrouwbare huizen die u kunt omtoveren tot een comfortabel huis.

Zoals we al zeiden, zijn onze houtskeletbouwwoningen extreem waterdicht. Hoe doen we dat? Eerst en vooral zorgen voor een goed gecontroleerde ventilatie. Ten tweede is hout natuurlijk ook op zichzelf een goed isolerend product. Dit alles garandeert een optimale luchtkwaliteit in uw houtskeletbouwwoning. Zoals je ziet laten we een frisse en innovatieve wind in het bouwproces waaien die je woning toch niet binnenkomt. Wij zijn jouw rots in de branding voor een innovatief huis.