kubus staat voor innovatiever bouwen

Altijd een beetje innovatiever bouwen

Kiezen voor Kijk & Bouw is kiezen voor innovatie. Een vakwerkhuis is zijn tegenhangers in steen en beton al een paar stappen voor. Die stappen vind je in het bouwproces, maar ook in de afwerking. Bekijk de voordelen hieronder en draag ook bij aan een meer innovatieve manier van leven.

Onze houtskeletbouwwoningen worden allereerst in een beschermde omgeving gemonteerd. Dat houdt in dat wij het huis van uw dromen bouwen in een droge en afgesloten omgeving waarin wij zo snel mogelijk kunnen werken. Die snelheid is een ander innovatief voordeel van vakwerkhuizen. Hoewel het nog enkele maanden duurt om een ​​conventioneel huis te bouwen, is een vakwerkhuis op veel kortere tijd klaar. Zo hoef je tijdens de levertijd geen hout meer vast te houden.

Mag het iets innovatiever zijn? Ons productieproces is sterk geautomatiseerd, waardoor we de foutmarge zo klein mogelijk houden. Met andere woorden, je slaapt op je beide oren in jouw gloednieuwe droomhuis. Naast automatisering is onze productie ook erg gestandaardiseerd. Alle belangrijke waarden van jouw houtskeletbouwwoning worden nauwkeurig gemeten: stabiliteit, luchtdichtheid en isolatiewaarde. Je kunt er dus zeker van zijn dat wij geen luchtkastelen gaan bouwen, maar sterke en betrouwbare huizen die je omtovert tot een comfortabel huis.

Zoals we al zeiden, zijn onze houtskeletbouwwoningen extreem waterdicht. Hoe doen we dat? Eerst en vooral zorgen voor een goed gecontroleerde ventilatie. Ten tweede is hout natuurlijk ook op zichzelf een goed isolerend product. Dat alles garandeert een optimale luchtkwaliteit in jouw houtskeletbouwwoning. Zoals je ziet laten we een frisse en innovatieve wind in het bouwproces waaien die je woning toch niet binnenkomt. Wij zijn jouw rots in de branding voor een innovatief huis.

test