Man bezig aan de houtstructuur voor het dak

Hoeveel kost een huis?

Het bouwen van een huis kost veel werk. Allereerst natuurlijk het budget, en dat mag niet worden onderschat. Vaak moet je immers eerst een bouwkavel kopen, tenzij je kiest voor Kijk & Bouw. We hebben al prachtige kavels op veel rustige en goed gelegen plaatsen die wachten op het huis van uw dromen.

Dan komt de prijs van het eigenlijke huis. Vergeet de notariskosten niet, die u ook betaalt voor nieuwbouw. De prijs per m2 voor een nieuwbouw is niet universeel vast, maar experts schatten dat het toch nodig is om tussen de 1200 en 1500 euro per m2 voor een traditionele woning te rekenen.

Een vakwerkhuis kost ongeveer hetzelfde als een traditioneel huis, maar je hebt wel enkele voordelen. Zo is je huis veel energiezuiniger doordat het voor dezelfde prijs beter geïsoleerd en winddichter is. Bovendien bent u meer zeker van de uiteindelijke prijs dan bij een traditioneel huis. De prijs staat immers vast in het contract dat u vooraf tekent bij Kijk & Bouw.

We kunnen echter geen sluitend antwoord geven op de vraag hoeveel houtskeletbouw kost. Het hangt immers allemaal af van de grootte van het huis, de locatie en welke afwerkingsmaterialen u kiest. Daarnaast heeft complexiteit ook invloed op de prijs per m2 van uw nieuwbouw.

We kunnen u nu geen definitieve prijs geven. Neem hiervoor het beste contact met ons op en wij sturen u de exacte prijs van uw nieuwbouw.

test