Houtskeletbouw houdt rekening met jouw budget

Houtskeletbouw houdt rekening met jouw budget

Het budget is vaak een pijnpunt wanneer je een huis bouwt. Er steken immers altijd onvoorziene kosten de kop op door vertragingen, weersomstandigheden en dergelijke meer. Een woning in houtskeletbouw is daarom een uitstekend alternatief aangezien houtskeletbouw helemaal rekening houdt met jouw budget. En dat kan je in een dergelijke woning nog vrijer besteden.

Eén betrouwbare partner

Als je kiest voor Kijk & Bouw verloopt alles via één partner die verder alles voor je regelt. Zo slaap je op je beide oren terwijl je droomhuis gebouwd wordt. Een huis bouwen is immers een complex proces dat door Kijk & Bouw eenvoudiger wordt. Bovendien houd je op die manier ook een duidelijk overzicht over je budget en voorkom je dat de kosten te hoog oplopen. Je budget is immers heilig, zeker als je bouwt en daarom is die zekerheid erg mooi meegenomen.

Kijk & Bouw maakt handgebaar voor akkoord

Hoeveel kost houtskeletbouw?

Op die vraag antwoorden is vrij moeilijk. Veel hangt immers af van hoe groot je woning is, welke stijl en soort afwerking je kiest en vooral ook waar je wil wonen. Over het algemeen kun je echter wel stellen dat houtskeletbouw voordeliger is dan wanneer je een vergelijkbaar huis bouwt volgens de traditionele manier. Het geld dat je uitspaart, kun je dus extra spenderen voor de inrichting van je woning.

Bovendien krijg je ook een beter huis voor minder geld. Huizen in houtskeletbouw zijn lichter en wegen dus minder zwaar op de fundering. Daarnaast zijn dergelijke huizen ook beter geïsoleerd dankzij de natuurlijke eigenschappen van hout, dat zowat 15 keer beter isoleert dan beton.

Naast het ecologische aspect houdt houtskeletbouw dus ook rekening met jouw budget. Bovendien kies je met Kijk & Bouw voor een betrouwbare partner. Wil jij ook meer huis voor dezelfde prijs? Neem dan snel contact op met ons en samen zorgen we voor de woning van jouw dromen!

test