Kijk & Bouw

Kijk & Bouw Altijd dat ietsje duurzamer bouwen

Met een woning van Kijk & Bouw kiest u resoluut voor duurzaam bouwen. De voordelen van een houtskeletwoning zijn echt eindeloos. Van besparingen in uw portefeuille tot voordelen voor het milieu. Laat u gerust overtuigen door onderstaande troeven van een duurzame woning met een houtskelet.

Eerst en vooral zijn woningen in houtskeletbouw erg energiezuinig. Zeg die dure energiefacturen dus maar vaarwel. Het is namelijk een stuk makkelijker om het vereiste E-peil te halen in een houtskeletwoning dan in een ander type. Hout op zich is immers al een zeer goed natuurlijk isolerend product.

Als klap op de vuurpijl zijn de buitenwanden in een houtskelet voor dezelfde isolatiewaarde veel dunner. Daarmee wint u niet enkel plaats. Door die uitstekende, natuurlijke isolatie behoudt uw houtskeletwoning ook veel langer haar waarde. Onze houtskeletwoningen zijn gewoon uit het juiste hout gesneden.

Kijk & Bouw

Het duurzame aspect van een houtskeletwoning stopt niet bij het bouwproces of de woning zelf. Wanneer uw droomwoning immers uiteindelijk klaar is, recycleren we het weinige restmateriaal ook met het grootste gemak. Op die manier draagt u ook uw (bouw)steentje bij aan een wereld waar we energieneutraler wonen. En het hout dat gebruikt wordt voor uw woning? Dat wordt via herbebossingsprogramma’s onmiddellijk opnieuw aangeplant in Europa. Kiezen voor een woning met een houtskelet zorgt er dus voor dat u toch altijd dat ietsje duurzamer woont.

Kijk & Bouw