afbeelding vlinder staat voor duurzamer bouwen

Altijd dat ietsje duurzamer

Met een Kijk & Bouw woning kies je resoluut voor duurzaam bouwen. De voordelen van een houtskeletbouwwoning zijn werkelijk eindeloos. Je bespaart in je portemonnee en houdt rekening met het milieu. Overtuig jezelf van de volgende voordelen van een duurzame houtskeletbouwwoning.

Houtskeletwoningen zijn in de eerste plaats zeer energiezuinig. Dus zeg maar dag tegen die dure energierekeningen. Het is veel gemakkelijker om het vereiste E-peil te bereiken in een houtskeletbouwwoning dan in elk ander type. Hout zelf is immers al een zeer goede natuurlijke isolator.

Bovendien zijn buitenmuren in een houtskeletbouw veel dunner voor dezelfde hoeveelheid isolatie. Daarmee bespaar je niet alleen ruimte. Dankzij die uitstekende natuurlijke isolatie zal jouw houtskeletbouwwoning ook veel langer zijn waarde behouden. Onze vakwerkhuizen zijn simpelweg uit het juiste hout gesneden.

De duurzaamheid van een vakwerkhuis houdt niet op bij het bouwproces of het huis zelf. Als jouw droomhuis eindelijk klaar is, recyclen we immers met het grootste gemak het kleine beetje afval. Zo draag je ook jouw steentje bij aan een wereld waarin we energieneutraler leven. Hoe zit het met het hout dat voor jouw huis wordt gebruikt? Het wordt onmiddellijk herplant in Europa dankzij herbebossingsprogramma’s. Kiezen voor een houtskeletbouw woning zorgt er dus voor dat je altijd wat duurzamer leeft.

 

test