Altijd dat ietsje budgetvaster

Weet je, bij het bouwen van een huis uit steen of beton ontstaan ​​ineens allerlei onvoorziene kosten. Of het honorarium van de architect blijkt iets hoger te zijn dan voorheen. Bij Kijk & Bouw zijn onvoorziene bijkomende kosten uitgesloten. We weten tenslotte dat voor uw huis uw vooraf bepaalde budget heilig is. De prijs die we u geven, staat volledig vast en blijft dat gedurende het hele proces. Daar kunt u op rekenen!

Als u met uw projectmanager om tafel gaat, worden al uw voorkeuren uitvoerig besproken. Bij het resulterende voorontwerp is ook een prijs inbegrepen. Deze prijs is sluitend en zonder verrassingen. U kunt er dus zeker van zijn dat we ons houden aan het budget dat u voor uw vakwerkhuis had gepland.

Dit budget zal overigens meer zijn dan wanneer je een conventioneel huis bouwt, want een huis in houtskeletbouw is energiezuiniger. Hierdoor heb je meer budget om de woning nog beter af te werken en af ​​te stemmen op jouw voorkeuren. Op deze manier bent u volledig vrij om uw houtskeletbouwwoning af te werken zonder compromissen of beperkingen.

De houtskeletbouwwoningen van Kijk & Bouw zijn immers maatwerkwoningen. Deze personalisatie verwijst niet alleen naar het ontwerp van het huis van je dromen of naar de afwerking die altijd tot in het kleinste detail is afgestemd. Het heeft ook invloed op uw budget. Op basis hiervan werken wij het voorlopig ontwerp uit dat u met ons bespreekt. Dus u wilt een energiezuinige, groene en duurzame woning die bij uw budget past? Kies dan voor een houtskeletbouwwoning van Kijk & Bouw die aan al uw wensen voldoet. Zowel qua ontwerp, afwerking als budget. Bij ons bouw je altijd net dat tikkeltje budgetvriendelijker.