Kijk & Bouw

Kijk & Bouw Altijd dat ietsje budgetvaster bouwen

U kent het wel, bij de bouw van een woning in steen of beton steken plotseling allerlei onvoorziene kosten de kop op. Of het ereloon van de architect blijkt dan toch iets hoger te liggen dan eerst het geval was. Bij Kijk & Bouw zijn extra onvoorziene kosten uitgesloten. Wij weten immers dat voor uw woning, uw vooropgestelde budget heilig is. De prijs die wij u geven, ligt helemaal vast en dat blijft zo doorheen het hele proces. Daar kunt u op bouwen!

Wanneer u samenzit met uw projectleider worden al uw voorkeuren tot in de kleinste details besproken. Het voorontwerp dat daaruit voortkomt bevat meteen ook een prijs. Die prijs is sluitend en zonder verrassingen. U kunt er dus vanop aan dat wij ons aan het budget houden dat u had voorzien voor uw houtskeletwoning.

Dat budget zal trouwens groter zijn dan wanneer u een conventionele woning bouwt aangezien een woning met houtskelet energiezuiniger is. Dat geeft u meer budget om de woning nog beter af te werken en aan te passen aan uw voorkeur. Zo bent u volledig vrij om zonder compromis of beperkingen uw houtskeletwoning te laten afwerken.

Kijk & Bouw

Houtskeletwoningen van Kijk & Bouw zijn immers woningen op maat. Dat maatwerk slaat niet enkel op het ontwerp van uw droomwoning of de afwerking die telkens tot in de puntjes geregeld is. Het slaat ook op uw budget. Op basis daarvan werken wij het voorontwerp uit dat u samen met ons bespreekt. Wilt u dus een energiezuinige, groene en duurzame woning die binnen uw budget past? Ga dan voor een houtskeletwoning van Kijk & Bouw die aan al uw wensen voldoet. Zowel op vlak van ontwerp, afwerking en budget. Met ons bouwt u altijd dat ietsje budgetvaster.

Kijk & Bouw