Altijd dat ietsje budgetvaster

Je kent het wel, wanneer je een huis uit steen of beton bouwt, ontstaan ​​ineens allerlei onvoorziene kosten. Of het honorarium van de architect blijkt iets hoger te zijn dan voorheen. Bij Kijk & Bouw zijn onvoorziene bijkomende kosten uitgesloten. We weten tenslotte dat voor jouw huis je vooraf bepaalde budget heilig is. De prijs die we jou geven, staat volledig vast en blijft dat gedurende het hele proces. Daar kan je op rekenen!

afbeelding musketon staat voor budgetvaster bouwen

Als je met jouw projectmanager samenzit, worden al je voorkeuren uitvoerig besproken. Bij het resulterende voorontwerp is ook een prijs inbegrepen. Die prijs is sluitend en zonder verrassingen. Je kan er dus zeker van zijn dat we ons houden aan het budget dat jij voor jouw vakwerkhuis had gepland.

Dat budget zal overigens meer zijn dan wanneer je een conventioneel huis bouwt, want een huis in houtskeletbouw is energiezuiniger. Daardoor heb je meer budget om de woning nog beter af te werken en af ​​te stemmen op jouw voorkeuren. Op die manier ben je volledig vrij om jouw houtskeletbouwwoning af te werken zonder compromissen of beperkingen.

De houtskeletbouwwoningen van Kijk & Bouw zijn immers maatwerkwoningen. Die personalisatie slaat niet alleen op het ontwerp van het huis van je dromen of op de afwerking die altijd tot in het kleinste detail is afgestemd. Het heeft ook invloed op je budget. Op basis daarvan werken wij het voorlopig ontwerp uit dat je met ons bespreekt. Wil je een energiezuinige, groene en duurzame woning die bij jouw budget past? Kies dan voor een houtskeletbouwwoning van Kijk & Bouw die aan al je wensen voldoet. Zowel qua ontwerp, afwerking als budget. Bij ons bouw je altijd net dat tikkeltje budgetvriendelijker.

test