Bouwen op maat

Uw wensen, uw smaak, uw budget

Maak nu uw afspraak

Bouwen op maat

Uw wensen, uw smaak, uw budget

Kijk & Bouw is de ideale partner om uw droomwoning te realiseren. Of u nu reeds bouwgrond bezit of nog op zoek bent naar bouwgrond: wij helpen u graag. U kunt zich laten inspireren door een van onze vele modelwoningen of volledig zelf de stijl, architectuur en afwerking bepalen. Samen met de architect passen we de woning volledig aan aan uw wensen en noden, en dat volgens uw budget. Stapt u liever in een kant-en-klaar woonproject? Ook dat is mogelijk.

 

Elke woning wordt sleutel-op-de-deur afgewerkt. Dat wil zeggen dat u zorgeloos door het hele bouwproces geleid wordt. U heeft een aanspreekpunt en hoeft niet te zoeken naar verschillende aannemers. Kijk & Bouw levert uw woning kant-en-klaar en volledig afgewerkt af, zodat u er meteen kunt intrekken.

Duidelijke timing en budget

Een woning bouwen is een complex proces. Daarom vinden wij het essentieel om goede afspraken te maken, zowel wat timing als budget betreft. Zo komt u achteraf niet voor onverwachte verrassingen te staan. U weet steeds wat u kunt verwachten en tegen welke prijs.

Uw bouwadviseur is uw vaste aanspreekpunt waarbij u steeds terecht kunt voor vragen en opmerkingen

Contact

Heb je interesse of wil je een vraag stellen?
Contacteer ons gerust.

LastenboekDetailprijs grond + woning alle kosten inbegrepenVrijblijvende afspraakBezoek ter plaatse