Jouw wensen, jouw smaak, jouw budget

Maak nu een afspraak

Bouwen op maat

Uw wensen, uw smaak, uw budget

Kijk & Bouw is de ideale partner om jouw droomwoning te realiseren. Of je nu reeds bouwgrond bezit of nog op zoek bent naar bouwgrond: wij helpen je graag. Je kan zich laten inspireren door een van onze vele modelwoningen of volledig zelf de stijl, architectuur en afwerking bepalen. Samen met de architect passen we de woning volledig aan aan jouw wensen en noden, en dat volgens jouw budget. Stap je liever in een kant-en-klaar woonproject? Ook dat is mogelijk.

Elke woning wordt sleutel-op-de-deur afgewerkt. Dat wil zeggen dat je zorgeloos door het hele bouwproces geleid wordt. Je hebt een aanspreekpunt en hoeft niet te zoeken naar verschillende aannemers. Kijk & Bouw levert je woning kant-en-klaar en volledig afgewerkt af, zodat je er meteen kunt intrekken.

Houtskeletbouw

 

Duidelijke timing en budget

 

Een woning bouwen is een complex proces. Daarom vinden wij het essentieel om goede afspraken te maken, zowel wat timing als budget betreft. Zo kom je achteraf niet voor onverwachte verrassingen te staan. Je weet steeds wat je kan verwachten en tegen welke prijs.

Contact

Heb je interesse of wil je een vraag stellen?
Contacteer ons gerust.

    Lastenboek
    Detailprijs grond + woning alle kosten inbegrepen
    Vrijblijvende afspraak
    Bezoek ter plaatse

    test