Bouwen onder € 200.000? Het kan bij Kijk & Bouw.

Sinds 2021 is de BEN-norm de standaard voor nieuwbouwwoningen in België. Dat betekent dat het E-peil van je woning, of dat nu een nieuwbouw of een herbouw is, maximaal E30 mag bedragen, en moet voldoen aan EPB-eisen voor thermische isolatie, ventilatie, een aandeel hernieuwbare energie en eisen ivm risico op oververhetting.
BEN-woningen zullen dus minder energie verbruiken voor verwarming, warm water en ventilatie. Maar al die bijkomende eisen, zorgt dat dan niet voor heel wat extra bouwkosten?

Wel, Kijk & Bouw is de specialist in het bouwen van woningen binnen de BEN-normen zonder dat het duur hoeft te zijn. Wij begrijpen dat het bouwen van een huis een grote investering is, en daarom willen wij u laten zien dat het bouwen binnen de BEN-normen niet alleen duurzaam en energiezuinig is, maar ook financieel haalbaar voor iedereen.

Met ons team van ervaren professionals en onze innovatieve bouwmethodes kunnen wij uw droomwoning bouwen binnen de BEN-normen zonder dat u daarvoor diep in uw portemonnee hoeft te tasten. Onze goedkope woningen zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan alle BEN-normen voor energiezuinigheid en duurzaamheid.

Wij begrijpen dat het bouwen van een huis een complex proces is, en daarom staan wij altijd klaar om u te helpen. Of u nu vragen heeft over het bouwproces, de BEN-normen, of de kosten van het bouwen van uw droomhuis, wij zijn er om u te helpen en u te begeleiden bij elke stap.

Wij geloven dat duurzaam bouwen niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee op de lange termijn. Met ons innovatieve bouwproces en onze expertise in energiezuinige technologieën, kunnen wij uw woning bouwen met minimale energiekosten en onderhoudskosten.

Daarbij is het bouwen van de woning al mogelijk voor een bedrag onder de € 200.000

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het bouwen van uw woning binnen de BEN-normen, dan bent u bij Kijk & Bouw aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen uw droomwoning te realiseren.

Neem meteen contact op en bespreek vrijblijvend uw bouwdroom

    [dynamictext dynamicname "CF7_get_custom_field key=’_location'” ]
    test