Bouwen in 5 stappen

1. Ontwerpfase

Eerst komt er een ontwerp. Hier wordt er beslist hoe jouw woning er op het einde van de rit uitziet. Wanneer je kiest voor houtskeletbouw, dan zijn er zo goed als geen architecturale beperkingen.

In deze fase krijg je dus de kans om al jouw ideeën op tafel te gooien, hierin word je bijgestaan door een architect. Er is ook een mogelijkheid om voor het traject met een modelwoning te kiezen. Je kiest volledig zelf.

2. Productiefase

In deze fase van het proces wordt het houten geraamte van jouw woning geproduceerd in het atelier onder ideale omstandigheden.

Het atelier biedt de beste omstandigheden om het hout te behandelen, want hout heeft een droog klimaat nodig. Hier wordt alle voorbereiding voor de opbouw van jouw woning gedaan.

3. Montagefase

Hier is het houten geraamte van jouw woning volledig afgewerkt en klaar voor de montage op de woonsite. De montage van jouw woning gebeurd nu razendsnel. In minder dan een week zie je jouw woning evolueren in een volwaardige thuis. Het houtskelet staat dan volledig op z’n plaats en is jouw woning volledig dichtgemaakt met isolerende platen.

Ook worden in deze fase alle ramen en deuren geplaatst. Jouw woning is dus op zeer korte tijd volledig dicht en klaar voor afwerking.

4. Afwerkingsfase

Bij de afwerking van jouw woning zal je alle aspecten die je hebt beslist in de ontwerpfase werkelijkheid zien worden. Stap voor stap zien we jouw droomwoning vorm krijgen.

Verder worden er nog beslissingen genomen in samenspraak met de bouwcoördinator wat betreft de materialen voor de afwerking van jouw nieuwe thuis.

5. Techniekfase

Nu ziet jouw huis er al uit als een thuis. In de techniekfase wordt alle techniek geïmplementeerd. Dit wil concreet zeggen dat alle leidingen voor elektriciteit, verwarming en sanitair klaargelegd worden.

Ook de kleinere afwerkingen worden in deze bouwfase gedaan zoals onder andere het afwerken van de vloer en het plamuren van de muren. Na deze fase is uw woning op een zeer korte tijd bijna volledig afgewerkt.

Contacteer ons meteen

Heb je interesse of wil je een vraag stellen?
Contacteer ons gerust.

    Lastenboek
    Detailprijs grond + woning alle kosten inbegrepen
    Vrijblijvende afspraak
    Bezoek ter plaatse

    test