Niet alleen minder energie betalen, ook 1 jaar gratis energie krijgen. Deze zomer: 1 jaar gratis energie bij Kijk & Bouw.

Niet alleen minder energie betalen, ook 1 jaar gratis energie krijgen. Deze zomer: 1 jaar gratis energie bij Kijk & Bouw.

De energiekosten swingen de pan uit. Er lijkt wel geen einde te komen aan hoe duur gas en elektriciteit kunnen worden. Minder verbruiken is voor de meeste mensen nog de enige optie. Maar hoe doe je dat als je niet gans de dag met een wollen pull in huis wil rondlopen?

Een woning in houtskeletbouw zorgt voor een lager energieverbruik, omdat hout warmte absorbeert en afgeeft wanneer het koeler wordt en omdat het een goede isolator is. Bouwen in houtskeletbouw zorgt voor een aangenamer binnenklimaat en minder energieverbruik dan een traditioneel gebouwd huis. Dus als u aan een nieuwe woning denkt of energiezuinig wenst te bouwen, overweeg dan zeker houtskeletbouw.

Maar misschien denkt u: dat is gemakkelijk praten. Hoe kan ik nu zeker weten dat dat klopt? Dat begrijpen we. Er lopen zoveel mooipraters rond in de vastgoedsector. Daarom hebben we bij Kijk&Bouw besloten om de daad bij het woord te voegen, of zoals de Engelsen dat letterlijk zo mooi zeggen: to put our money where our mouth is. 

We zijn zo overtuigd van de energiezuinige voordelen van bouwen in houtskeletbouw, dat we al onze nieuwe klanten 1 jaar gratis energie geven om hun huis te verwarmen. Zo bewijzen we dat wij sterk geloven in ons product. En profiteert u niet alleen op lange termijn van de voordelen van houtskeletbouw, maar heeft u het eerste jaar meteen nog wat extra budget over om uw woning volledig naar eigen smaak af te werken. 

Registreer nu alvast voor 1 jaar gratis energie.

Als u later dit jaar bouw- of koopplannen heeft, maakt u nog steeds aanspraak op dit voordeel. Of wenst u gewoon meer info? Vul onderstaand formulier in en we nemen graag contact op.